Geachte bezoeker, 

welkom om de site van Shamanic Garden, proficiat, want u heeft weer een stap gezet op het pad van uw spirituele ontwikkeling. 


Bent op zoek naar heling en/of bewustwording dan kan ik u daarbij ondersteunen en begeleiden! Ik ben geen healer/genezer maar slechts een begeleider. 


De ware genezer is niet degene die de behandeling geeft, maar degene die haar ontvangt. De 'genezer' fungeert als bemiddelaar, en schept door zijn gerichte belangstelling voor deze materie en door zijn verworven vaardigheden, voor de ander de voorwaarden om te kunnen genezen. 


In het bovenstaande verhaal worden zowel de 'genezer', die we hierna begeleider zullen gaan noemen, als de 'patient', die we hierna eigenlijk genezer zouden moeten gaan noemen (hij geneest immers zichzelf), op het verkeerde been gezet. Om echter in de toekomst verwarring te voorkomen kiezen we hier voor de naam 'client' i.p.v. 'genezer'.  Mijn verhaal 

Wie ik ben?, mijn naam is Henry Tuinstra, geboren in het jaar 1965 en woonachtig in Heemskerk een mooi dorp in Noord-Holland. Ik woon samen met Denise en samen hebben wij 6 kinderen. 


In 2002 ben ik yoga gaan beoefenen, eerst om ontspanning en lenigheid te krijgen, maar daarnaast merkte ik dan ook de meditatie en de werking die yoga heeft op de chakra's voor mij erg goed voelde. Tijdens een van de yogalessen (in 2005) vertelde mijn yogaleraar "weet je wat ik komend weekend ga doen?... een herhalingscursus Reiki!". Ik vroeg "kan je daar dan een cursus in krijgen? is het dan geen gave dit je wel of niet heb?". Zijn reactie was "nee hoor, iedereen kan het en iedereen kan het leren".


Zodra de les was afgelopen heb ik mezelf dan ook opgeven voor Reiki. Ik kwam via internet terrecht op de site van Reiki-Nederlof, deze school sprak mij het meest aan en heb mij ingeschreven voor Reiki-I. 


In het jaar 2006 was het zover, mijn Reiki avontuur begon. Ik raakte zeer onder de indruk wat ik met de lessen meemaakte, dit is zo mooi!, dat ik dit niet eerder ben gaan doen!. De zelfbehandeling voelde geweldig aan, hoewel ik geen lichamelijke of geestelijke problemen had voelde ik mij door de zelfbehandeling beter en ontspannender dan ooit. Al snel ben ik Reiki-II gaan doen, vanaf dat moment is mijn spitituele ontwikkeling en avontuur echt gestart. Ik heb om mijn energieniveau te vergroten een aanvullende cursus Shin-Do gevolgt. In 2013 heb ik de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner gevolgd. Het toepassen van deze techniek past wonderbaarlijk goed naast Reiki en magnetiseren. Harte groet, Henry

 

 

 
Shamanicgarden.nl © 2012